Osuuskuntainfo

Tarkoitus

Suodenniemen Vesiosuuskunta on jäsentensä omistama osuuskunta, jonka tarkoituksena
on taata ja tuottaa asiakkailleen puhdasta, laatuvaatimukset ja -tavoitteet täyttävää
talousvettä kohtuullisin kustannuksin.

Liittyminen

Yhteiseen vesijohtoon liittyminen kannattaa. Liittymällä yhteiseen vesijohtoon takaat talouteesi kuuluville laatuluokitukset täyttävän veden, jota on saatavilla kaikkina vuodenaikoina.

Osuuskunnan jäseneksi voi liittyä kiinteistö, joka on osuuskunnan toimialueella (klikkaa kuva suuremmaksi).

Liittyminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Kiinteistön edustaja tekee vapaamuotoisen liittymishakemuksen ja lähettää sen osuuskunnalle, joko postissa tai sähköpostissa. Yhteystiedot löydät “yhteystiedot” -välilehdeltä.
  2. Kun hakemuksesi on vastaanotettu osuuskunnan hallitus käsittelee hakemuksen ja ottaa teihin yhteyttä mahdollisimman pikaisesti. Kiinteistön liittymisestä täytetään lomake “sopimus kiinteistön liittymisestä vesilaitokseen ja veden käytöstä”. Sopimusehdot löydät täältä..
  3. Liittymismaksun suorittamisen jälkeen voidaan aloittaa käytännön toimenpiteet, eli liittyminen runkoputkeen voidaan suorittaa ja kohteeseen asennetaan vesimittari.

Vikatilanteet

Vesiosuuskunta pitää yllä runkoputkistoa ja vastaa sen toiminnasta. Mikäli havaitset putkistossa jotakin vikaa esim. vuodon, paineenmuuttumisen tai muutoksen veden laadussa, niin ota pikimmiten yhteyttä vesiosuuskunnan tekniseen henkilöön, yhteystiedot löydät yhteystiedot välilehdeltä.

Maksutiedot

Lataa maksutiedot tästä (pdf)

OmaSp
FI64 4480 1040 0046 23